Како да се најавите и да ја потврдите сметката во Binomo
Водичи

Како да се најавите и да ја потврдите сметката во Binomo

Најавете се на вашата сметка на Binomo и потврдете ги основните информации за вашата сметка. Погрижете се да ја заштитите вашата сметка на Binomo - додека правиме се за да ја одржиме вашата сметка безбедна, вие исто така имате моќ да ја зголемите безбедноста на вашата сметка на Binomo.
Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Binomo
Водичи

Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Binomo

Демо-сметката Binomo е дизајнирана да симулира вистинско опкружување за тргување врз основа на реалните пазарни услови. Нашето верување дека околината за демо тргување мора што поблиску да ја одразува околината за тргување во живо, е целосно во согласност со нашите основни вредности на Искреност - Отвореност - Транспарентност и обезбедува беспрекорна транзиција при отворање на сметка во живо за тргување на реалниот пазар.