Како да депонирате и тргувате на Binomo
Водичи

Како да депонирате и тргувате на Binomo

Binomo обезбедува многу различни опции за плаќање за депонирање средства на вашата трговска сметка. Во зависност од вашата земја, можете да депонирате: како што се EUR, USD или GBP ... на вашата сметка на Binomo користејќи банкарски трансфер или банкарски картички. Дозволете ни да ви покажеме како да направите депозит и да направите дополнителни средства на овој пазар во Биномо.