Përfitimet e llogarisë Gold dhe VIP në Binomo

Përfitimet e llogarisë Gold dhe VIP në Binomo


Kthim parash

Cashback - kompensim për tregtimin joprofitabile për një javë tregtare. Kreditohet automatikisht të hënën për javën e kaluar (nga e hëna deri të dielën duke përfshirë). Nga humbja, ju tarifoheni % cashback në varësi të statusit. Nëse keni status Gold, kompensimi do të jetë 5%, nëse VIP - 10% kthim në para reale.

Gjatë llogaritjes së Cashback-ut, merren parasysh sa vijon: shuma totale e depozitave për javën minus shumën totale të tërheqjeve për javën dhe minus shumën në bilanc të dielën. Ju lutemi vini re se llogaritja e kthimit të parave nuk merr parasysh fitimin e mundshëm të tregtarit, por vetëm humbjen në lidhje me paratë e futura. Ju gjithmonë mund ta shihni historinë e pagesave për një javë tregtimi në skedën "Arkëtari" - "Historia e transaksioneve" (skeda "Bilanci" - "Historia e transaksioneve" për përdoruesit e aplikacionit celular).

Kështu, shuma e humbjes së tregtarit llogaritet nëse tregtia ishte e pasuksesshme.

Për shembull, të hënën, ju rimbushët llogarinë e tij me 10,000 dollarë, të mërkurën tërhoqët 5,000 dollarë dhe të dielën i kishin mbetur 1,000 dollarë në bilancin e tij.

10.000-5.000-1.000 = 4.000 dollarë, kjo është një humbje, e cila kompensohet nga kthimi.

Për VIP - 10% prej 4000 dollarë (në shembullin tonë), për Ar - 5%.

Sigurimi

Sigurimi i investimeve është një opsion falas për tregtarët e privilegjuar në Binomo. Nëse tregtia ishte e pasuksesshme për ju dhe gjendja reale e llogarisë arrin në zero, një pjesë e investimit të humbur kompensohet, nëse është aplikuar sigurimi.

Shuma e kompensimit varet nga shuma e investimit.

Kur shuma e investimit:
  • nga 200$ në 499$ - 20% e shumës së depozitës e kompensuar me fonde bonus (levë 40)
  • nga 500$ në 999$ - 40% e shumës së depozitës e kompensuar me fonde bonus (levë 40)
  • nga 1000$ deri në 1999$ - 10% në Para Reale ose 50% e shumës së Depozitës të kompensuar me fonde bonus (levë 40)
  • nga 2000$ më lart - 15% në Para Reale ose 50% të shumës së Depozitës të kompensuar me fonde bonus (levë 40)

Me ndodhjen e një ngjarje të siguruar ju merrni 10% të shumës së investimeve të siguruara nga transaksionet pa rrezik dhe fonde bonus ose kompensim në para reale. Ju mund të zgjidhni opsionin më të përshtatshëm për ju.

Nëse dëshironi të aktivizoni ofertën, fillimisht duhet të na informoni për qëllimin për të siguruar investimin tuaj nëpërmjet [email protected] ose bisedës në internet.

Përveç kësaj, duhet t'i kushtoni vëmendje sa vijon:
  • opsioni është i disponueshëm vetëm përpara transaksionit të parë për këtë investim;
  • kur fondet tërhiqen, sigurimi çaktivizohet, pasi sistemi kupton që qëllimi që tregtari ka ndjekur në tregti është arritur dhe funksioni është i parëndësishëm;
  • ju duhet të zgjidhni: përdorni bonusin në tregti ose aktivizoni opsionin e sigurimit.
Thank you for rating.