Binomo Tournament Ditore Falas - Fondi i çmimeve 300 dollarë

Binomo Tournament Ditore Falas - Fondi i çmimeve 300 dollarë
  • Periudha e Konkursit: Ditore
  • Çmimet: Fondi i çmimit 300 dollarë

Objektivi
Bilanci maksimal në fund të turneut
Numri i riblerjeve
0
Kostoja e riblerjes
23,320 ₫
Bilanci fillestar
100,00 ₮
Numri i pjesëmarrësve
6766
Vendet e çmimeve
60
Filloni
09:00 UTC
fund
16:00 UTC


Të gjithë pjesëmarrësit e fillojnë garën me të njëjtin bilanc të turneut. Riblerjet janë të mundshme nëse shuma në llogarinë tuaj dhe në investimet në transaksione të pambyllura është më pak se 100₮ Madhësia e fondit të çmimeve varet nga numri i pjesëmarrësve dhe riblerjeve në këtë turne.

35-70% e depozitave të të gjithë pjesëmarrësve të bëra gjatë turneut do të shkojnë në fondin e çmimeve. Fondi i garantuar i çmimit është 300 dollarë.

Fondi i çmimeve nuk mund të jetë më i vogël se kjo shumë. Në rastet kur shërbimi i sigurisë së kompanisë dyshon se klienti ka kryer aktivitete mashtruese me qëllim që të ketë sukses në një turne gjatë periudhës së pjesëmarrjes në turne, Kompania ka të drejtë të anulojë çmimin e turneut të klientëve ose të tërheqë klientin nga pjesëmarrja në turne. turneun. Në diskrecionin e Kompanisë, riblerjet për pjesëmarrje në turne mund të kthehen.
Thank you for rating.