Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading

Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Регистрирањето за трговска сметка на Binomo е лесен процес што може да се направи за неколку минути. После тоа, најавете се на Binomo со новосоздадената сметка како во упатството подолу.


Како да се регистрирате за Binomo Trading

Регистрирајте се за сметка на Binomo

1. На страницата Binomo , пронајдете и кликнете на копчето означено [Најави се] во горниот десен агол на страницата​​.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
2. На следната веб-страница ќе видите електронски формулар каде што ќе можете да ги внесете сите лични податоци кои се потребни за отворање нова трговска сметка на Binomo.
 1. Внесете валидна адреса за е-пошта и креирајте сигурна лозинка.
 2. Изберете ја валутата на вашата сметка за сите ваши трговски и депозитни операции.
 3. Прочитајте го Договорот за клиентот и Политиката за приватност и потврдете го со кликнување на полето за избор.
 4. Кликнете на „Креирај сметка“.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
3. После тоа ќе биде испратена е-пошта за потврда на адресата на е-пошта што ја внесовте. Потврдете ја вашата адреса за е-пошта за да ја заштитите вашата сметка и да отклучите повеќе можности на платформата, кликнете на копчето „Потврди е-пошта“ .
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
4. Вашата е-пошта беше успешно потврдена. Ќе бидете автоматски пренасочени на платформата Binomo Trading.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Регистрацијата на Binomo е многу едноставна и не одзема многу време. Сега не ви треба никаква регистрација за да отворите демо сметка .10.000 долари во демо сметка ви овозможува да вежбате онолку колку што ви треба бесплатно.

Демо-сметка е најдобриот начин за новодојденците да го истражуваат тргувањето. Функционалноста на демо сметките е слична на вистинската сметка со исклучок што тргувате со виртуелни пари.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Можете исто така да тргувате на вистинска сметка по депонирањето.
Како да депонирате на Binomo


Регистрирајте се за сметка на Binomo со Gmail

Покрај тоа, можете да се регистрирате за сметка на Binomo преку Gmail следејќи ги овие чекори:

1. За да се регистрирате со Gmail сметка, кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „ Следно “.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binomo. Сега сте официјален трговец на Binomo!

Пријавете се за сметка на Binomo со Facebook

Исто така, пријавувањето преку Facebook е дополнителна опција и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето „Најави се“ во горниот десен агол на платформата, а потоа на копчето „Фејсбук“.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете адресата на е-пошта што сте ја користеле на Facebook.

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook.

4. Кликнете на „Најави се“.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“, Binomo бара пристап до вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binomo. Сега сте официјален трговец на Binomo!


Регистрирајте сметка во апликацијата Binomo за iOS

Повеќе од 70% од трговците тргуваат на пазарите на своите телефони. Придружете им се за да реагирате на секое движење на пазарот како што се случува.

Ако имате мобилен уред со iOS, ќе треба да ја преземете официјалната апликација Binomo од App Store или овде . Едноставно побарајте Binomo: Online Trade Assistant“ и преземете го на вашиот iPhone или iPad.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Пријавувањето за сметка на Binomo на мобилната платформа iOS е исто така достапно за вас. Направете ги истите чекори како веб-апликацијата.
 1. Внесете ја вашата адреса за е-пошта и нова лозинка
 2. Изберете ја валутата на сметката
 3. Кликнете на "Регистрирај се"
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Сега можете да тргувате со Binomo на вашиот iPhone или iPad.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading

Регистрирајте сметка во апликацијата Binomo Android

Ако имате мобилен уред со Android, ќе треба да ја преземете официјалната апликација Binomo од Google Play или овде . Едноставно побарајте Binomo - Mobile Trading Online“ и преземете го на вашиот уред.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Пријавувањето за сметка на Binomo на мобилната платформа Android е исто така достапно за вас.
 1. Внесете ја вашата адреса за е-пошта
 2. Внесете нова лозинка
 3. Кликнете на "Регистрирај се"
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Сега можете да тргувате со Binimo на мобилен уред со Android.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading


Регистрирајте ја сметката на Binomo на мобилниот веб

Кликнете овде за да ја посетите веб-страницата на Binomo на вашиот мобилен уред.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
На овој чекор сè уште ги внесуваме податоците: е-пошта, лозинка, избираме валута, проверуваме „Договор за клиент“ и кликнуваме „Креирај сметка“.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading

Тоа е сè, штотуку ја регистриравте вашата сметка на Binomo на мобилната мрежа.

Сега можете да тргувате од мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на истата. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Какви видови статуси на сметки се достапни на платформата?

На платформата има 4 типа статуси: бесплатен, стандарден, златен и ВИП.
 • Бесплатен статус е достапен за сите регистрирани корисници. Со овој статус, можете да тргувате на демо сметката со виртуелни средства.
 • За да добиете Стандарден статус, депонирајте вкупно 10 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).
 • За да добиете статус на злато , депонирајте вкупно 500 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).
 • За да добиете ВИП статус, депонирајте вкупно 1000 УСД (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка) и потврдете го вашиот телефонски број.
Секој статус има свои предности: дополнителни бонуси, дополнителни средства, максимален процент на профитабилност итн.


Дали роднините можат да се регистрираат на веб-страницата и да тргуваат од истиот уред?

Членовите на истото семејство можат да тргуваат на Binomo, но само на различни сметки и од различни уреди и IP адреси.

Зошто да ја потврдам мојата е-пошта?

Потврдувањето на вашата е-пошта има неколку предности:

1. Безбедност на сметката. Откако ќе се потврди вашата е-пошта, можете лесно да ја вратите лозинката, да пишете до нашиот тим за поддршка или да ја блокирате вашата сметка доколку е потребно. Исто така, ќе ја обезбеди безбедноста на вашата сметка и ќе помогне да се спречат измамниците да пристапат до неа.

2. Подароци и промоции. Ќе ве известиме за нови натпревари, бонуси и промо кодови за да не пропуштите ништо.

3. Вести и едукативни материјали. Секогаш се трудиме да ја подобриме нашата платформа, а кога ќе додадеме нешто ново – ве известуваме. Испраќаме и уникатни материјали за обука: стратегии, совети, експертски коментари.

Што е демо сметка?

Откако ќе се регистрирате на платформата, добивате пристап до демо сметката од 10.000,00 долари (или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка).

Демо сметка е практична сметка која ви овозможува да склучувате занаети на графикон во реално време без инвестиции. Тоа ви помага да се запознаете со платформата, да вежбате нови стратегии и да испробате различни механики пред да се префрлите на вистинска сметка. Може да се префрлате помеѓу вашите демо и реални сметки во секое време.

Забелешка . Средствата на демо сметката не се реални. Можете да ги зголемите со склучување на успешни занаети или да ги надополните доколку истечат, но не можете да ги повлечете.

Како да се најавите на Binomo Trading

Пријавете се на платформата за тргување: Binomo

Навистина е лесно да се најавите на вашата сметка на Binomo преку е-пошта. За да го направите ова, треба да ги следите овие чекори:
 1. Посетете ја апликацијата или веб-локацијата Binomo .
 2. Кликнете на „Најави се“ и „ Најави се “.
 3. Внесете ја вашата е-адреса и лозинка.
 4. Кликнете на копчето „Најави се“ .
 5. Ако сте ја заборавиле вашата е-пошта , можете да се најавите користејќи „Гугл“ или „Фејсбук“.

Кликнете на жолтото копче „Најави се“ и ќе се појави јазичето со формуларот за пријавување.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Кликнете на „ Најави се “ и внесете ја вашата е-пошта и лозинката со кои сте се регистрирале за да се најавите на вашата сметка.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Тоа е тоа, само што се најавивте на вашата сметка на Binomo.Имате 10.000 долари во демо сметка, исто така можете да тргувате на реална или турнирска сметка по депонирањето.
Како да депонирате на Binomo
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading


Најавете се на Binomo преку Gmail

1. Исто така е прилично едноставно да се најавите на вашата сметка на Binomo преку Gmail. Ако сакате да го направите тоа, треба да ги завршите следните чекори:
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
2. Потоа, во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“ . Откако ќе го внесете ова најавување и кликнете „Следно“, системот ќе отвори прозорец. Ќе ви биде побарана лозинката за вашата сметка на Google .
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „ Следно “.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
После тоа, ќе бидете однесени на вашата лична сметка на Binomo.

Пријавете се во Binomo преку Facebook

Со Binomo, вие исто така имате можност да се најавите на вашата сметка преку Facebook. За да го направите тоа, потребно е само:

1. Кликнете на копчето Facebook .
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете адресата на е-пошта што сте ја користеле на Facebook.

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook.

4. Кликнете на „Најави се“.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“ , Binomo бара пристап до вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Binomo.


Најавете се на уредот Binomo iOS

Оваа апликација може да се преземе преку App Store на вашиот уред или кликнете овде . Пребарајте ја апликацијата „Binomo: Online Trade Assistant“ и инсталирајте ја на вашиот iPhone или iPad.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на Binomo користејќи ја вашата е-пошта. Треба само да ја изберете опцијата „Најави се“.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на жолтото копче „Најави се“ .
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Платформа за тргување на апликацијата Binomo за корисници на iPhone или iPad.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading


Најавете се на уредот Binomo Android

Оваа апликација може да се преземе преку Google Play Store на вашиот уред или кликнете овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „ Binomo - Mobile Trading Onlineи инсталирајте ја на вашиот телефон.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Направете ги истите чекори како на уред со iOS, изберете ја опцијата „Најави се“ .
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка, а потоа кликнете на жолтото копче „Најави се“ .
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Трговска платформа на Binomo за корисници на паметни телефони и таблети.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading


Најавете се на Binomo Mobile Web

Отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. Посетете ја главната страница на Binomo .
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на жолтото копче „Најави се“ .
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Тука си! Сега ќе можете да тргувате од мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на истата. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Платформа за тргување на мобилната веб-страница Binomo.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading

Како да ја вратите лозинката на Binomo

Не грижете се ако не можете да се најавите на платформата, можеби само внесувате погрешна лозинка. Можете да смислите нов.

Ако ја користите веб верзијата

За да го направите тоа, кликнете „Ја заборавив мојата лозинка“ во делот „Најави се“.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Во новиот прозорец, внесете ја е-поштата што ја користевте за време на регистрацијата и кликнете на копчето „ Испрати “.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Најтешкиот дел заврши, ветуваме! Сега само одете во вашето сандаче, отворете ја е-поштата и кликнете на жолтото копче „ Кликнете “.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Врската од е-поштата ќе ве одведе до посебен дел на веб-страницата на Binomo. Внесете ја вашата нова лозинка овде двапати и кликнете на копчето „Промени лозинка“ .
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading

Ве молиме следете ги овие правила:
Лозинката мора да се состои од најмалку 6 знаци и мора да содржи букви и бројки." Лозинка" и "Потврди лозинка" мора да бидат исти.


Откако ќе внесете „Лозинка“ и „Потврди лозинка“. Ќе се појави порака која покажува дека лозинката е успешно променета.

Тоа е тоа! Сега можете да се најавите на платформата Binomo користејќи го вашето корисничко име и нова лозинка.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
За корисници на мобилни апликации:
кликнете „Најави се“.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Кликнете на „Ресетирање лозинка“. Внесете ја е-поштата на која е регистрирана вашата сметка и кликнете на „Ресетирање лозинка“.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Ќе добиете писмо за враќање на лозинката, отворете го и кликнете на копчето. Направете нова лозинка.
Како да се регистрирате и да се најавите на сметка на Binomo Trading
Забелешка . Ако не сте го добиле писмото за враќање на лозинката, проверете дали сте ја внеле точната е-пошта и проверете ја папката со спам.


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Се регистрирам преку Фејсбук и не можам да се најавам на мојот профил, што да правам?

Секогаш можете да пристапите на платформата со враќање на вашата лозинка преку е-пошта што се користи за регистрација на Facebook.

1. Кликнете „Ја заборавив мојата лозинка“ во делот „Најави се“ („Ресетирање лозинка“ за корисници на мобилни апликации).

2. Внесете ја е-поштата што ја користевте за регистрација на Facebook и кликнете „Испрати“.

3. Ќе добиете е-пошта за враќање на лозинката, отворете ја и кликнете на копчето.

4. Направете нова лозинка. Сега можете да влезете во платформата со вашата е-пошта и лозинка.

Како да се префрлате помеѓу сметки?

Можете во секое време да се префрлате помеѓу сметките и истовремено да склучувате тргувања со нив.

1. Кликнете на типот на сметката во горниот десен агол на платформата.

2. Кликнете на типот на сметката на која сакате да се префрлите.


Што ако немам трговска активност 90 дена или подолго?

Доколку немате трговска активност 90 дена по ред, ќе ви се наплаќа претплата.

Тоа е фиксна месечна исплата од $30/€30 или еквивалентен износ во валутата на вашата сметка.

Доколку немате трговска активност 6 месеци по ред, средствата на вашата сметка ќе бидат замрзнати. Ако одлучите да продолжите со тргувањето, контактирајте со нас на [email protected]. Овие информации можете да ги најдете и во параграфите 4.10 – 4.12 од Договорот за клиентот.
Thank you for rating.